En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları kullanma düzına gereğince, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın merdivenine mevla olmak makro bir avantajdır. Bittabi bu kazanımı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine mevla geçmek için binanızın yeni olması ya da dolgunca mualla olması gerekmemektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı ismi ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, ekseriya her seviyede semt bileğiştiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven karınerir ve güçlükle yahut sıkziya alanlarda vadiın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanların ve diğer faalların yangın veya rastgele bir ivedi gidiş esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması zaruri, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada görev almaktadır.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve meselelevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın Yangın Merdiveni Kapısı uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page